En bryllupskage er ofte et stort projekt at gå i gang med, så derfor har jeg lavet denne komplette guide til, hvordan man griber sådan et projekt an.
Jeg får ofte forespørgsler på at lave bryllupskager, men det er desværre meget sjældent, at jeg har tid og mulighed for det.
Derudover savnede jeg en vejledning til, hvordan man kunne lave en bryllupskage, og det blev der denne guide ud af, hvor jeg har beskrevet alle processer og tilmed skrevet en tidsplan, så man let og overskueligt kan se, hvornår de enkelte dele af kagen skal laves.
Denne bryllupskage passer til ca. 50 personer, hvor den mindste kage traditionen tro kan gemmes af brudeparret i fryseren til deres 1 års bryllupsdag.
Kagen er delt op i 3 kager, en på 15 cm, 20 cm og 25 cm i diameter og de er ca. 11 cm høje. Alle kagerne havde lyse lagkagebunde og chokolademousse og da brudeparret gerne ville have lidt forskellige smage til deres gæster, blev de to mindste kager fyldt med hindbærmousse og den største kage fik en blåbærmousse.
Tidsplan
Det kan være svært at have overblikket over et større kageprojekt, og derfor har jeg lavet denne vejledende tidsplan:
1-4 uger før bryllup
- Lav smørcreme blomster
- Lav fondantbogstaver
1 uge før bryllup (og senest dagen før brylluppet)
- Bag lagkagebunde
- Lav mousser
- Lav 1/3 portion smørcreme til støbning af kagerne
1 dag før bryllup
- Tag kagerne ud af fryseren og lad dem tø op i køleskabet
1 dag før bryllup / På bryllupsdagen
- Lav den sidste portion smørcreme og opsmør kagerne
- Pynt kagerne med smørcremeblomster og fondantbogstaver
Jeg var meget skeptisk over for at fryse kager i starten, men jeg har efterhånden brugt det rigtig meget, og jeg har kun haft dårlige erfaringer, hvis kagerne har ligget i fryseren over 2 mdr. Det er jo også blevet utrolig populært at lave kager overtrukket med glaze, og hvis du har brugt en silikoneform til at støbe din kage, skal den også på frys, for at man kan frigøre den fra silikoneformen.
Hvis den mindste bryllupskage skal gemmes af brudeparret til fryseren, ville jeg dog undgå at fryse denne, men ellers kan man sagtens fryse hele kager, når de er samlet. Det er rigtigt, at kager mister lidt smag og struktur, når de opbevares længe i fryseren, men hvis de kun opbevares i kortere tid, så tager det ingen skade.
Bryllupskage
Bryllupskage med lyse lagkagebunde, chokolademousse, hindbærmousse og blåbærmousse til ca. 50 personer inkl. en lille kage til fryseren.
Det skal du bruge
Fondantbogstaver
En lille portion fondant – find opskriften her.
Smørcreme til blomster
250 g smør
500 g flormelis
2 spsk. kogende vand (kan udelades, hvis det er for varmt)
1 tsk. salt
Smørcreme til opsmøring
750 g smør
1.500 g flormelis
6 spsk. kogende vand (kan udelades, hvis det er for varmt)
3 tsk. salt
Lyse lagkagebunde
13 æg
650 g sukker
650 g mel
2,5 tsk. bagepulver
Chokolademousse
500 g mørk chokolade 70%
5 dl piskefløde
5,5 dl piskefløde (som piskes til flødeskum)
Hindbærmousse
500 g hindbær
120 g sukker
5 dl piskefløde
6 blade husblas
Blåbærmousse
5,5 blade husblas
375 g blåbær (gerne frosne)
3 spsk. flormelis
1,5 spsk. citronsaft
1,5 tsk. vaniljesukker
5 dl piskefløde
1,5 dl creme fraiche
Diverse
3 stykker kagepap i 20, 25 og 30 cm
3 justerbare bageringe
Sådan gør du
Fondantbogstaver
Jeg brugte nogle fondant udstiksforme til at lave skriften “Happily ever after” til bryllupskagen. Rul fondanten tyndt ud, udstik bogstaverne og tryk dem ud af formen. Lad bogstaverne tørre et døgns tid, så de bliver helt hårde, så er de super nemme at placere på kagen.
Vil du lave din egen fondant, så kan jeg anbefale at bruge denne opskrift.
Smørcreme blomster
Blomsterne kan laves i god tid før, da de kan opbevares i fryseren. Du kan også vælge at lave blomsterne på dagen og komme direkte på kagen, men jeg synes det er meget nemmere at fryse dem ned, for så er de nemmere at placere og rykke rundt på kagen.
Du kan se, hvordan smørcreme blomsterne laves her.
Lyse lagkagebunde
Jeg vil anbefale at bage bundene af to omgange. Halvdelen passer til de to mindste forme og den anden halvdel passer til formen på 25 cm.
Lav denne mængde to gange:
- 6,5 æg
- 325 g sukker
- 325 g mel
- 1,25 tsk. bagepulver
Find fremgangsmåden på lagkagebundene her.
Da kagerne har forskellige størrelser, skal de også have forskellig tid i ovnen. Her er, hvad jeg ca. gav de 3 bunde:
15 cm: ca. 25 min.
20 cm: ca. 30 min.
25 cm: ca. 40 min.
Når lagkagebundene er kølet af, skæres de over i tre lige store dele. Hver bund bliver ca. 2 cm tyk.
Smørcreme til opsmøring
Der skal både bruges smørcreme til at samle kagerne, opsmøre dem og til dekoration. Start med at lave 1/3 portion, som du skal bruge til at holde mousserne på plads, som beskrevet i næste afsnit. Den sidste 2/3 af smørcremen kan du lave, når kagerne skal opsmøres og dekoreres.
Da det har været så varmt det sidste stykke tid, brugte jeg faktisk slet ikke det kogende vand i denne opskrift, da smørret var blevet meget blødt. Så det kan udelades på meget varme dage.
Find fremgangsmåden på smørcremen her.
Støbning af kagerne
Du skal bruge tre bageforme til at støbe de tre kager. Beklæd de tre bageforme med kageplast eller bagepapir i kanten, så du kan få kagerne ud igen.
Læg den første kagebund ned i bunden af formen. Dette bliver bunden på kagen, så brug gerne toppen på lagkagebundene, da bunden af lagkagebunden skal bruges til toppen, da den er mest jævn og glat. På den måde får du den flotteste overflade.
Smør et ca. 2 cm. højt lag smørcreme op af kanten på kageplasten over lagkagebunden. Dette er et trick, som skal guide dig til at vide, hvor meget mousse du skal komme i kagen, så du får lige meget mousse i hver kage. Samtidig holder det også meget bedre fast på moussen, så den ikke løber ned af kanterne inden den stivner.
Sørg for at holde lagkagebundene dækket enten med film eller i en stor plastikpose, da de godt kan blive lidt tørre af at stå ude for længe.
Chokolademousse
- Hak chokoladen fint og kom det i en stor skål.
- Varm de 5 dl fløde, og hæld straks over chokoladen, når det begynder at koge.
- Pisk chokoladecremen godt sammen indtil det er helt blandet. Lad det køle ned til håndvarm (omkring 40 grader).
- Pisk resten af fløden til skum. Det skal ikke være alt for stift, det må stadig gerne falde lidt sammen.
- Vend en smule af flødeskummen i chokoladecremen og bland godt. Vend derefter den resterende flødeskum forsigtigt i.
Kom moussen på lagkagebundene med det samme og afslut med at lægge en bund ovenpå (den midterste lagkagebund). Spred endnu et 2 cm. lag smørcreme på kageplasten rundt i kanten. Sæt kagen på køl imens du laver den næste mousse.
Hvis du gerne vil bruge gram som vejledning, er her ca. hvor meget chokolademousse, jeg brugte i hver kage:
15 cm | 400 g |
20 cm | 500 g |
25 cm | 650 g |
Hindbærmousse
Lav hindbærmousse til de to mindste kager på 15 og 20 cm. Du finder fremgangsmåden her.
Blåbærmousse
Lav blåbærmousse til den største kage på 25 cm. Du finder fremgangsmåden her.
Når den sidste mousse er lavet, kan du lægge den sidste lagkagebund på toppen. Læg et stykke film henover kagerne og sæt dem på køl indtil mousserne har sat sig.
Hvis du skal fryse kagerne, så skal mousserne have 4-5 timer på køl, før du kan fjerne kageplasten og pakke dem godt ind i film inden de kommer i fryseren.
Det er vigtigt at pakke kagerne rigtig godt ind, så de ikke optager lugt fra andre madvarer i fryseren. Jeg brugte to lag film og en plastikpose udover hele herligheden til sidst.
Hvis du har noget meget krydret mad i fryseren, så vil jeg anbefale at skaffe det af vejen, inden du kommer kagerne i fryseren, for det ville være så ærgerligt, hvis din kage fik en forkert lugt.
Tag kagerne ud af fryseren dagen før brylluppet og lad dem tø langsomt op i køleskabet. Dekorer kagerne dagen før brylluppet eller på dagen.
Crumb coat og opsmøring
Pak kagerne ud af plastikposer og film, og placer kagerne på kagepappet. Stil de to kager som du ikke arbejder med i køleskabet, indtil du skal dekorere dem.
For at man nemmest kan arbejde med kagerne, lægges et “crumb coat” over hele kagen, hvilket betyder, at man kommer et jævnt lag smørcreme rundt om hele kagen, for at holde alle krummer inde. På den måde undgår man at krummerne bliver synlige, når man dekorerer med smørcreme.
Herefter skal de dekoreres yderligere med et lag smørcreme, for at få den flossede effekt. Jeg har tidligere lavet et indlæg om, hvordan man laver denne teknik, da jeg lavede “Ombre kagen”, som du finder her.
Så er kagerne klar til at blive dekoreret med skrift og smørcreme blomster. Start med at placere fondantbogstaverne på den største kage og dekorer herefter med smørcreme blomsterne.
Brug en klat hvid smørcreme til at lægge blomsterne ovenpå, så de får lidt højde og blomsterne kan placeres op ad hinanden.
Brug til sidst en lysegrøn farvet smørcreme til at lave blade mellem blomsterne.
Den samlede bryllupskage:
Brudeparret havde selv købt topfigurerne til deres bryllupskage, og derfor skulle farverne også være i samme nuancer som dem, hvilket jeg synes lykkedes meget godt.
Her står kagerne samlet med topfigurer lige inden servering:
…og her et billede af kagens snit:
Det lyder rigtig godt 🙂 Hvis man laver kagerne færdig dagen inden brylluppet, hvordan bør de så opbevares indtil de skal serveres? Jeg tænker de er svære at pakke ind i folie mv., men at de risikerer at blive tørre hvis ikke de pakkes ind på en eller anden måde.
Hej Mette.
Du behøver ikke at pakke kagerne ind, når de er helt færdige, for ja det er nok en umulig opgave uden at ødelægge dekorationen. 🙂
Jeg plejer bare at opbevare dem, som de er i køleskabet, indtil de skal bruges.
Hej Josefine
Består chokolademoussen i bryllupskagen virkelig kun af chokolade og fløde + flødeskum? Holder det? Der plejer jo at være æggehvider eller skumfiduser i.
Mvh
Sidsel
Hej Sidsel
Ja, det er helt rigtigt at chokolademoussen kun består af fløde og chokolade, og det holder rigtig godt 🙂
/Josefine
Pingback: Bryllupskage med rabarber, hvid chokolade og hyldeblomst │fines.dk
Hej – dine kager er simpelthen så fine. Jeg kan ikke så godt lide smørcreme. Synes det bliver for tykt og smager for meget af smør. Kan man ikke smøre op med andet og samtidig få en hvid farve?
Bedste hilsner
/Tanja
Tusind tak Tanja – det er jeg glad for at høre 🙂 Jeg har set nogen bruge hvid ganache som opsmøring, men jeg har ikke selv prøvet det. Ellers synes jeg du skal forsøge at piske smørcremen i længere tid, da den ikke smager af smør, når den får lov til at blive pisket igennem 🙂
/Josefine
Hej Josefine
Jeg ville bare lige sige tusind tak for den gode opskrift, både på kage og mousse. Jeg holdt bryllup her i weekenden sammen med min mand, hvor jeg fulgte din opskrift, og kagen var bare SÅ populær hos gæsterne! Opskriftenvpå det hele er så nem at følge, og smagen er enormt intens. Vi brugte ikke chokoladen, men mere blåbær og hindbær i stedet, og den smagte bare fantastisk! Tusind tak for at dele dine erfaringer, det har virkelig gjort en forskel for mig <3
Kærlig hilsen Thanya
Hej Thanya
Kæmpe tillykke med den store dag, og hvor er det bare dejligt, at du kunne bruge mine opskrifter. Det er jeg virkelig glad for at høre. Det er historier som din, der giver mig lysten til at lave endnu flere opskrifter og guides 🙂
/Josefine
Hej. Det er virkelig en fin fremgangsmåde du har lavet. Glæder mig til at teste den af. Kan du måske beskrive lidt mere hvordan du tør kagerne op i køleskabet f.eks. om de skal være pakket ind, eller ej? Oplever du problemer med kondens og sådan 🙂
Hej Maiken
Det er jeg glad for at høre 🙂 Ja, kagerne skal stadig være pakket ind, indtil de skal dekoreres, så kagebundene ikke bliver tørre. Så jeg tager dem bare direkte ud af fryseren og sætter dem i køleskabet.
Man kan sagtens lave crumb coat på kagerne, mens de er bundfrosne, men det er bedst at dekorere kagerne, når de har tøet lidt op. Jeg har aldrig oplevet kondensproblemer med kager som disse, der er opsmurt med smørcreme. Sig endelig til, hvis du har flere spørgsmål, så skal jeg prøve at svare 🙂
/Josefine
Hej Josefine
Det lyder som en rigtig god opskrift, glæder mig til at prøve den. Har lige et par spørgsmål, jeg håber, du vil svare på. De 50 personer, er det uden toppen af kagen – Altså hvor mange personer er der til, hvis man ikke vil gemme toppen? Og du skriver, at halvdelen af kagedejen passer til de to små forme og den anden halvdel til den store, det forstår jeg ikke helt 🙂
Hej Anne
Det er jeg glad for at høre. Hvis den mindste kage ikke gemmes, så er der til ca. 60 personer.
Det er blot skrevet som en hjælp, for at fortælle, hvordan dejen skal fordeles i de tre forme. Men hvis du laver hele dejen på en gang, så kan du fordele ca. halvdelen i den største form, og den anden halvdel fordeles i de to mindre forme.
Håber det giver bedre mening og rigtig god fornøjelse med kagebagningen 🙂
/Josefine
Hej hej, nu skal jeg prøve mig med den her fantastisk kage men min form i bunden er 30 ø er en portion til kagebundene så stadig nok
Mvh Denis
Hej Denise
Hvor er det dejligt at høre, at du skal prøve denne kage 🙂 Om der er nok, er lidt svært at svare på, da kagen selvfølgelig vil blive lavere, hvis du laver den større i bredden. Jeg ville nok købe ind til en ekstra lagkagebund, men mousserne kan nok sagtens fordeles med den mængde i opskriften, uden at det gør noget.
Rigtig god fornøjelse med projektet 🙂
/Josefine
Kære Josefine, jeg glæder mig til at afprøve opskriften. Jeg vil dog høre, om ikke jeg kan bage bundene, lave mousse, stable og lave crumb coating for derefter at fryse den samlet ned en uge før? Eller vil det give er dårligt resultat? I øvrigt har jeg ikke altid god erfaring med tyk mousse i kager, da jeg oplever at kagen ser ujævn ud. Vil man kunne undgå det i denne ved netop at samle kagen i en form?
Hej Nadine
Det kan du roligt gøre uden at få et dårligere resultat. Og det er klart nemmere at samle en kage i en form, og det vil mindske risikoen for en ujævn kage.
/Josefine
Hejsa.
Jeg har bagt bundene som står i fryseren. I aften tager jeg dem op og vil lave mousserne i morgen og samle kagen. Hvor længe skal de stå på køl før de har sat sig tror du?
Jeg har lavet en 25cm og ca 18 cm. Har tænkt mig at stille dem ovenpå hinanden for at få bryllupskage looket. Men nu er jeg blevet i tvivl om den nederste kage kan bære det? Hvad tror du?
Hej Louise
Jeg ville sætte kagerne med mousse på køl i minimum 8 timer – og gerne natten over.
De kan sagtens stables, det er dog vigtigt at stabilisere dem, se evt. hvordan jeg har gjort med denne kage https://fines.dk/bryllupskage-med-rabarber-hvid-chokolade-og-hyldeblomst/
/Josefine
Kære Josefine, jeg glæder mig til at afprøve opskriften! Jeg vil dog spørge om, jeg kan lave kagen færdig med crumb coating og fryse den ned og først dekorere med sidste lag coating og blomster dagen inden?
Jeg tænker at starte på kagen ugen inden den store dag
Hej Nadine!
Det kan du sagtens gøre, det lyder som en god tidsplan 🙂
/Josefine
Mange tak for deling, den vil jeg forsøge at lave, Jeg tænkte på at stable kagerne ovenpå hinanden i etager og bruge rigtige roser. Tror du det kan lade sig gøre at stable dem med tykke sugerør som søjler, eller vil moussen være for blød til at kagen ikke får en fast form og falder lidt sammen?
Hej Maja
Det er dejligt at høre 🙂 Mousserne bliver faste, så det burde du sagtens kunne gøre. Det er bare vigtigt at de bliver støttet godt med sugerør, så de kan stå stabilt.
/Josefine
Nu har jeg bagt den store bund, og wauw siger jeg bare den er kommet så flot, høj og svampet ud. Jeg glæder mig til at samle kagen. Jeg har i øvrigt valgt at stable den, så jeg bruger en chokolade mousse med husblas
Hej Nadine
Hvor er det dejligt at høre, jeg håber du får en rigtig lækker kage 🙂
/Josefine
Hvordan opbevarer du fondantbogstaverne hvis du laver dem et par uger før tid? 🙂
Hej Bianca
Jeg opbevarer dem i en kondibøtte, som slutter tæt og stiller den mørkt og køligt – men ikke i køleskabet 🙂
/Josefine
Hej Josefine.
Åh, beklager alle de spørgsmål!!!
Kan man godt tage lagkagerne op fra frys, smørre crumb coat på mens de er frosne, sætte dem tilbage på frys – for så at tage dem op dagen før de skal bruges? Og smørre det ekstra lag på + gøre klar til pynt?
Hej Bianca
Det er helt fint, du må endelig bare spørge løs 🙂
Ja, man kan sagtens tage dem op for at crumb coate og så sætte dem tilbage på frys. Smørcremen sætter sig meget hurtigt, når kagen er helt frossen, så der skal arbejdes hurtigt. Du kan evt. bruge en spatel (som er varmet op under varmt vand og tørret af) til at glatte siderne.
/Josefine
Hej Josefine,
Hvis jeg blot vil lave kagen på de 25 cm, og ikke ønsker blåbærmousse, men hindbærmousse, tror du så den mængde du har skrevet vil passe?
Og hvis kagen skal serveres lørdag, – vil det så være bedst at lave kagen torsdag, for så at smøre den op fredag. Bliver den dårlig af at være lavet allerede fra torsdag?
Hej Rikke
Så du vil lave to lag hindbærmousse i kagen? Ja, så vil jeg tro at det er nok med den portion hindbærmousse, der står i opskriften, hvis du kun laver kagen på 25 cm.
Du kan godt gøre, som du har beskrevet. Dog ville jeg anbefale at du laver bundene torsdag, mousserne fredag morgen/formiddag og opsmørring fredag aften eller lørdag morgen 🙂
/Josefine
Hej Josefine
Nej jeg vil lage et lag hindbær mousse og et lag chokolademousse mousse
OK, tak ift. Fremgangsmåde
Hej Rikke
Jeg plejer at sige, at der er til to lag i en lagkage på ca. 24 cm med den mængde hindbærmousse i opskriften her. Så du kan godt halvere mængden i dette tilfælde, men det kommer jo selvfølgelig an på, hvor tykt et lag mousse, du gerne vil have 🙂
/Josefine
Hej Josefine,
Vil kagen række til 75 personer, hvis man ikke selv gemmer toppen af kagen? 🙂
Hej Diana
Jeg vil tro, at der er til ca. 10 stykker i den mindste kage, så den vil række til ca. 60 personer i alt, hvis man ikke gemmer noget.
/Josefine
Åhh jeg synes det er så svært at vide, hvor meget lagkagedej jeg skal lave til 75
Hej 🙂
Hvilken form bruger du til at bage bundene?
Og hvilken bruger du til at støbe i? Er det sådan en til at skærer bundene ud?
Hilsen Maria 🙂
Hej Maria!
Jeg bruger springforme til at bage bundene. Jeg er især glad for dem fra Mette blomsterberg, da de er ret høje. Og ja det er faktisk sådan en man bruger til at skære bunde ud, som jeg har brugt til at støbe i. Det fungerer helt fint, og det var kun fordi jeg ikke havde flere kageringe tilbage, at jeg brugte den. Men ellers bruger jeg bare kageringe 🙂
/Josefine
Så fin kage og god fremgangs måde du skriver det hele på. Kan man evt. stable dem ovenpå hinanden, hvis man bare laver to kager og hvis ja, hvad ville du skrive til at holde det, når de skal stå ovenpå hinanden?
Hej Louise!
Tusind tak, det er jeg glad for at du synes ☺️
Du kan sagtens stable dem, det har jeg beskrevet i et andet opslag, som du kan finde her: https://fines.dk/bryllupskage-med-rabarber-hvid-chokolade-og-hyldeblomst/
Sig endelig til, hvis du har flere spørgsmål 🙂
/Josefine
Tusind tak, skal lige hører, hvor lang tid kan sådan en kage holde sig på køl. Vi skal have den på lørdag, men mere om jeg kan lave den i løbet af ugen og så smøre den op dagen før
Hvis du laver den i løbet af ugen, så vil jeg anbefale at fryse den ned og tage den ud af fryseren ca. 24 timer før og sætte i køleskabet. Du kan sagtens smøre den op mens den er frossen.
Tusind tak, skal lige hører, hvor lang tid kan sådan en kage holde sig på køl. Vi skal have den på lørdag, men mere om jeg kan lave den i løbet af ugen og så smøre den op dagen før. 🙂
Hej Josefine.
Jeg skal lave kage til sølvbryllup. Men vil gerne lave den firkantet. Altså bage bundene i bradepanden.
Men har du en ide til hvordan jeg får lavet en kant der kan holde bunde og fyld sammen mens det stivner?
Hej Hanne!
Jeg har en justerbar firkantet bagering, som jeg bruger til firkantede kager. Hvis du søger på google på “bagering firkantet”, så kommer der flere forskellige frem, man kan købe 🙂
/Josefine
Du kan nemt lave firkantet forme af pap fra en papkasse og beklæde dem med film når du skal støbe kagerne.
Hej med dig.
Når du skriver 5,5 dl flødeskum, hvor meget fløde er det så?
Hej Kia
Det er godt spottet! Det er 5,5 dl piskefløde, som piskes til flødeskum 🙂 Det får jeg lige rettet til i opskriften, så det ikke kan misforstås!
/Josefine
Hej! Vil jeg kunne lave bundene nu og så samle kagerne d. 2/3?
Hej Marie-Louise
Ja, det kan du sagtens, hvis du altså fryser bundene ned, når de er bagt og afkølet 🙂
/Josefine
Perfekt tak! Kan man også bruge din opskrift på chokoladebunde til denne? Jeg havde ikke tænkt mig at stable kagerne ovenpå hinanden, men blot lade dem stå ved siden af?0
Ja du kan sagtens bruge min opskrift på chokoladebunde til denne bryllupskage ☺️ Det ville også være super lækkert! Det er slet ikke en dårlig ide at placere kagerne ved siden af hinanden – så skal man ikke gå og være nervøs for om den vælter 🙂
/Josefine
Hej igen.
Hvis jeg skal bruge kagerne en søndag morgen. Hvordan ville tidsplanen så se ud? Kagebundende er på frys – jeg har desværre ikke plads til at samle kagerne med mousse og putter i en fryser.
Hej Marie
En tidsplan kunne se sådan her ud:
Fredag aften/lørdag morgen: Mousser laves og kagen samles. Lad kagen stå på køl minimum 8 timer for at sætte sig.
I løbet af lørdagen kan du så opsmøre og pynte kagen, afhængigt af hvornår du har lavet mousserne 🙂
Jeg håber, at det er til at finde ud af, ellers må du endelig skrive igen 🙂
/Josefine
Hej Josefine
Jeg skal til at lave din bryllupskage og har tilladt mig at fjerne blåbær og hinbærmousse, for kun at lave et lag med chokolademousse og friske hindbær. bundene tilføjer jeg appelsinskal og smørcremenfinthakkede mynteblade. har lavet en prøve, som smagte dejligt. For at chokolademoussen sætter sig højt of flot, vil du så tilføje husblas?
De bedste hilsner Mette
Hej Mette
Jeg beklager mit sene svar. Det lyder også super lækkert 🙂 Jeg ville ikke tilsætte husblas til chokolademoussen. Det er en god bastant chokolademousse, så jeg vil tro, at den nok skulle kunne holde til et flot stort lag. Og ellers er det måske en god ide at lave en prøve på den rigtige højde 🙂
Rigtig god fornøjelse med det!
/Josefine