OM FINES

fines.dk

Velkommen på fines.dk

- et kageunivers, hvor du kan få inspiration til flotte kager, opskrifter og ikke mindst finde en masse guides til forskellige teknikker.

Mit navn er Josefine og jeg bor i et lille hyggeligt hus i Rødovre, hvor jeg bruger så meget tid i køkkenet som muligt. Jeg har altid elsket at bage og dekorere kager, og min passion er bare blevet større for hver kage, jeg har bagt.

Jeg har startet denne hjemmeside for at dele min viden og passion for det søde køkken. Men jeg har også startet siden fordi jeg har savnet et sted, hvor jeg kunne blive klogere på det tekniske bag kagebagning og lære specielle teknikker. Derfor er det også ideen med denne blog, at du skal kunne lære noget af mine guides og opskrifter - og ikke "bare" lave en opskrift.

Jeg vil gerne gøre det så nemt som muligt, og derfor gør jeg meget ud af at lave nogle detaljerede beskrivelser som suppleres med masser af billeder og video.

Derudover savnede jeg et sted, hvor jeg kunne få inspiration til f.eks. dekoration af kager. Derfor har jeg lavet en side dedikeret til dette, som du finder under "Teknikker". Indtil videre finder du teknikker i kategorierne "Fondant & marcipan" samt "Sprøjteteknikker".

Mit formål er, at man på alle bageniveauer vil kunne bruge dette kageunivers til enten at få inspiration, gode tips og tricks eller blive klogere på forskellige teknikker.

Kontakt mig gerne på jose@fines.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer.