OM FINES

fines.dk

Velkommen på fines.dk

Velkommen her på fines.dk, som er et kageunivers, hvor du kan få inspiration til flotte kager, opskrifter og ikke mindst finde en masse guides til forskellige teknikker.

Mit navn er Josefine, og jeg bor i et lille hyggeligt hus i Rødovre, hvor jeg bruger så meget tid i køkkenet som muligt. Jeg har altid elsket at bage og dekorere kager, og min passion er bare blevet større for hver kage, jeg har bagt.

Jeg har startet denne hjemmeside for at dele min viden og passion for det søde køkken. Men jeg har også startet siden fordi jeg har savnet et sted, hvor jeg kunne blive klogere på det tekniske bag kagebagning og lære specielle teknikker. Derfor er det også ideen med denne blog, at du skal kunne lære noget af mine guides og opskrifter. Jeg gør meget ud af at lave detaljerede beskrivelser med masser af billeder og video, så alle kan følge med.

Derudover savnede jeg et sted, hvor jeg kunne få inspiration til f.eks. dekoration af kager. Derfor har jeg lavet en side dedikeret til dette, som du finder under “Teknikker”. Indtil videre finder du teknikker i kategorierne “Fondant & marcipan”, “Glaze” samt “Sprøjteteknikker”.

Jeg har også lavet en fane, som jeg kalder “Bagenørd”. Og her kan du for eksempel lære mere om glazing af kager, arbejde med fondant og finde forskellige smagskombinationer til kager og desserter.

Mit formål er, at man på alle bageniveauer vil kunne bruge dette kageunivers til enten at få inspiration, gode tips og tricks eller blive klogere på forskellige teknikker. 

Kontakt
Kontakt mig gerne på jose@fines.dk for samarbejde eller hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

De bedste hilsner
Josefine