Fines
  • FORSIDE
  • OM FINES.DK
  • OPSKRIFTER
    • Bagværk
    • Grundopskrifter
    • Jul
    • Kager
    • Kagebunde
    • Mousser & Cremer
    • Muffins og cupcakes
    • Småkager & Cookies
    • Tærter
  • TEKNIKKER
    • Dekoration
    • Fondant & Marcipan
    • Glaze
    • Sprøjteteknik
  • BAGENØRD
    • Alt du skal vide om fondant
    • Mirror glaze guide
    • Smagskombinationer til desserter og kager
  • MÅL & VÆGT
    • Cups til gram og ounces
    • Fahrenheit til celsius
  • FØLG FINES
    • Instagram
    • Facebook

Bagenørd

Bagenørd

  • Smagskombinationer til desserter og kager

    Det kan være svært at finde ud af, hvilke smage der passer godt sammen i en kage, og det er også ...

  • Mirror glaze guide

    De har været her længe - men de er ikke blevet mindre populære af den grund. Det er selvfølgelig ...

  • Alt du skal vide om fondant

    Skal du i gang med din første fondantfigur, eller vil du bare gerne have nogle tips til, hvordan du ...

  • Følg fines på Facebook

    Følg fines på Facebook

    Abonnér på fines.dk

    Ja tak, jeg vil gerne få besked om nye indlæg via e-mail.

    Søg

    Kategorier

    • Bagenørd (3)
    • Dekoration (10)
    • Fondant & Marcipan (7)
    • Glaze (10)
    • Kageoplevelser (2)
    • Opskrifter (95)
      • Bagværk (4)
      • Grundopskrifter (5)
      • Kagebunde (5)
      • Kager (37)
      • Mousser & Cremer (22)
      • Muffins og cupcakes (9)
      • Småkager & Cookies (11)
      • Tærter (5)
    • Sprøjteteknik (8)

    RSS

    • RSS - Posts
    • RSS - Comments

    Følg fines

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • FORSIDE
    • FØLG FINES
    • MÅL & VÆGT
      • Cups til gram og ounces
      • Fahrenheit til celsius
    • OM FINES.DK

    Free WordPress Theme designed by Gavick.com

    Proudly published with WordPress

    Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Mere information

    Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

    Luk