Brownie trifli

Denne brownie trifli blev til, da jeg havde en masse brownie-rester og fløde tilbage, som jeg ikke vidste, hvad jeg skulle bruge til.

Brownie, flødeskum og karamelsauce – og bum, så har du bare en super lækker brownie trifli! 

Desserten smager himmelsk og kan forberedes i god tid. De kan sagtens forberedes i forvejen, og stå på køl indtil de skal serveres. Men hvis du har tid, så vil jeg anbefale at samle dem lige inden servering, så står de flottest. Men det hele kan forberedes inden, så det blot skal samles i glas lige inden servering. 

Brownie trifli - fines.dk

Det skal du bruge:

Kom flødeskummet i en sprøjtepose, så du nemmere kan få det ned i glassene. Kom skiftevis de forskellige dele i glassene og slut af med en klat karamelsauce, og så er der brownie trifli.

Brownie trifli - fines.dk

Jeg vil anbefale at servere desserten i champagne- eller hvidvinsglas fremfor rødvinsglas, da portionen godt kan blive lidt voldsom i et rødvinsglas. Men de kan også sagtens serveres i små vandglas eller lignende.

TIP:
Brug friske bær skåret i tynde skiver i desserten for en lidt friskere smag.

Brownie trifli - fines.dk

Rigtig god bagelyst!

Jeg elsker at se jeres billeder på de sociale medier, og du er velkommen til at bruge hashtagget #finesdk på Instagram til dine kreationer med mine opskrifter eller dele dine billeder på facebooksiden fines.dk.

 

Del