Overtræksmarcipan

Ren rå marcipan er ikke så nem at arbejde med, når man skal overtrække kager, og derfor kommer her en opskrift på overtræksmarcipan, som gør marcipanen mere smidig og ikke revner så let.

Opskriften på overtræksmarcipan passer til overtræk af en kage på ca. 20 cm i diameter.

 

Det skal du bruge

Black line

375 g rå marcipan
190 g flormelis
50 g glukosesirup

Sådan gør du

Black line

Flormelis og glukosesiruppen blandes godt sammen i en skål. Husk at veje flormelissen af først, så glukosesiruppen ikke sidder for meget fast i skålen. Tilsæt marcipanen i små stykker og ælt massen godt sammen – enten på maskine eller på køkkenbordet med hænderne.

Nu er overtræksmarcipanen klar til brug, og kan udrulles på køkkenbordet. Drys lidt flormelis ud på bordet, så overtræksmarcipanen ikke klistrer fast, men brug endelig ikke for meget.

overtræksmarcipan

 

Del