Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Mere information
Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.
Super nem og lækker cheesecake med jordbær og Dulcey chokolade.
Smelt smørret på lav varme i en gryde eller i ca. 20 sekunder i mikroovnen.
Kom kiksene i en pose og bank dem til krummer med en kagerulle.
Tilsæt sukker og smeltet smør og rør det godt sammen.
Kom kiksemassen i en bagering på 16 cm med en stribe plastfolie på minimum 7 cm i højden. Det er bedst hvis kageringen er placeret på det kagefad, som kagen skal serveres på, da den godt kan være lidt svær at flytte senere.
Pres kiksemassen godt sammen i bunden og op ad siderne med et vandglas med flad bund.
Stil kagebunden på køl.
Varm piskefløden 10-20 sekunder i mikroovnen indtil det damper. Du kan også varme fløden i en lille gryde på komfuret til lige under kogepunktet.
Hæld fløden over den hakkede Dulcey chokolade og rør godt rundt med et piskeris indtil al chokoladen er smeltet. Hvis ikke al chokoladen smelter, så giv det 5-10 sekunder i mikroovnen og rør godt rundt igen.
Stil ganachen til side for at køle lidt af og hæld det herefter på den kolde kiksebund.
Stil kagen i fryseren i en times tid, så ganachen kan blive fast.
Pisk fløden til flødeskum og stil i køleskabet.
Pisk flødeosten luftig i et par minutter. Tilsæt vanilje og marmelade og rør godt rundt.
Vend flødeskum i ostemassen og hæld ostecremen på kiksebunden.
Stil kagen på køl i minimum 5 timer og gerne natten over, så kagen kan få lov til at sætte sig.
Dekorer kagen med friske bær umiddelbart inden servering.
Kagen skal serveres kold lige fra køleskabet.
https://fines.dk/cheesecake-med-jordbaer-og-dulcey-chokolade/