Cremet browniecheesecake med kokos

Browniecheesecake med kokos

Det er nok ikke den største hemmelighed, at jeg er en smule afhængig af chokolade. Derfor bruger jeg også chokolade i rigtig mange af mine opskrifter, og denne cremede browniecheesecake med kokos er absolut ingen undtagelse! 

Her får du nemlig en kombination af en tung og nærmest konfekt-agtig chokoladebrownie toppet med en blød og cremet kokosflødeostetopping (hvis det overhovedet er et ord, der findes).

Opskriften passer til ca. 12 personer – og sikkert også mere, da det er en meget tung kage. 

Det skal du bruge

Black line

Brownie
Find opskriften her.

Kokosflødeostetopping
75 g blødt smør
200 g flormelis
1 tsk. vaniljesukker
55 g kokosmel
175 g Philadelphia flødeost (brug ikke light)
Kokosflager til pynt (kan bl.a. købes i Føtex)

Sådan gør du

Black line

  1. Pisk smørret sammen med flormelis og vaniljesukker indtil det er luftigt.
  2. Tilsæt kokosmel og bland godt sammen.
  3. Rør flødeosten i til sidst og rør nu så lidt som muligt – det skal kun lige blandes sammen. 
  4. Fordel ostecremen på den afkølede luksusbrownie og sæt på køl i et par timer til toppingen har sat sig lidt, og dermed er nemmere at skære ud.
  5. Skær kagen ud og drys med kokosflager lige inden servering.

 

Browniecheesecake med kokostopping

Da det er en ret tung kage, kan du sagtens skære den ud små stykker, da man hurtigt bliver mæt af den.

 

Del